Iarna nu-i ca vara, iar Primăria Constantin Daicoviciu vine în sprijinul cetățenilor.

Cetățenii comunei Constantin Daicoviciu își pot depune neîntârziat cererile pentru achiziția lemnului de foc necesar traversării perioadei friguroase a iernii ce bate la ușă. Primarul comunei, Daniel Boambeș ne-a declarat că administrația locală a fost prevăzătoare din acest punct de vedere acest, fiind hotărât de către consilierii locali inclusiv prețul de achiziție, dar și data până la care vor putea depune cetățenii cererile:

Ca în fiecare an, Primăria comunei Constantin Daicoviciu vine în sprijinul cetățenilor din fiecare localitate a comunei prin asigurarea de lemn de foc. În acest sens, prin aprobarea Consiliului Local au fost demarate procedurile de marcare masă lemnoasă și a fost hotărât prețul de vânzare a lemnului de foc pentru populație.

În acest sens, vă pot comunica că a fost decisă vânzarea la prețul de 200 de lei/metru cub lemn de foc către populație. În această perioadă este derulată procedura de achiziție publică (prin SICAP) pentru desemnarea firmei care va executa serviciile silvice de scoatere a lemnului din pădure în rampa auto.

Cetățenii care doresc să achiziționeze lemn de foc pot depune la sediul primăriei cererile până în data de 25 octombrie 2021“, a transmis edilul comunei Constantin Daicoviciu, Daniel Boambeș.

Părerea noastră este că în contextul actual al liberalizării pieței de energie, oamenii merită să inițieze aceste cereri și să-și  achiziționeze lemnul de foc prin această modalitate facilă și legală. Pentru că legal e întotdeauna mai ieftin…

Citeste si:  Acțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea accidentelor rutiere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.