La doar 21 de ani, o tânără și-a găsit sfârșitul într-un tragic accident

Destin tragic! Dacă pentru alți oameni, la 21 de ani viața de-abia începe, pentru alții viața poate fi curmată brusc. Este cazul unei tinere conducătoare auto, în vârstă de doar 21 de ani, a cărei tragice dispariții este deplânsă de familie, prieteni și vecini.„În această după-amiază, pe DN 58 B, în afara localității Gherteniș, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei tinere de 21 de ani.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 58 B, în afara localității Gherteniș, din direcția Timișoara – Reșița, o conducătoare auto de 21 de ani, din comuna Văliug, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, autoturismul derapând și răsturnându-se pe câmp.În urma accidentului, tânăra care se afla singură în mașină, a fost proiectată în afara autoturismului, suferind vătămări corporale grave”, precizează purtătorul de cuvânt al I.P.J. Caraș-Severin, Alina Boeru.

Autoturismul se afla la aproximativ 50 de metri de partea carosabilă.

Victima a fost preluată de echipajul Serviciului de Ambulanță, aceasta decedând ulterior.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Citeste si:  High la volan!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.