Maraton de vaccinare la Reșița!

Maraton de vaccinare la Reșița! La Reșița va avea loc la finalul acestei săptămâni un maraton al vaccinării. Organizatori sunt: Primăria Municipiului Reșița, în parteneriat cu Prefectura Caraș-Severin și Direcția de Sănătate Publică a județului.

„Maratonul Vaccinării – REȘIȚA PUNE UMĂRUL!” va avea loc în perioada 21-23 mai, la centrul de vaccinare de la Școala Gimnazială „Mihai Peia” (școala nr. 6), situată pe str. Gratz, nr. 10. Serul utilizat va fi Pfizer-BioNTech.Centrul de vaccinare va fi deschis non-stop, pe parcursul celor de trei zile, începând de vineri, 21 mai, ora 08:00, până duminică, 23 mai, ora 20:00.

Se vor putea vaccina fără programare, doar cu buletinul, locuitorii din Reșița, dar și cei din alte localități, cu vârsta de peste 16 ani. Persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani și doresc să se vaccineze trebuie să fie însoțite de un părinte sau tutorele legal.

Citeste si:  Jale și durere în comuna cărășeană Cornereva

Participă și tu la Maratonul Vaccinării! Doar împreună putem face încă un pas către revenirea la normalitate! Împreună pentru Reșița!”, este mesajul transmis de organizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *