Mort după ce a fost proiectat într-un copac de un camion!

Mort după ce a fost proiectat într-un copac de un camion! Șoferul era fratele celui decedat.„Astăzi, la ora 12.42, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că o persoană a fost accidentată de un autocamion în zona Calea Caransebeșului.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului stabilind că în timp ce conducea o autospecializată în afara drumului public, pe un teren extravilan din zona Calea Caransebeșului, un bărbat de 53 de ani din Reșița a efectuat manevra de mers înapoi, moment în care a surprins și a lovit cu partea din spate a benei un bărbat de 50 ani, care intenționa să deschidă oblonul benei pentru descărcarea materialului transportat în autovehicul”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Județean de Poliție Caraș Severin.În urma accidentului, bărbatul de 50 de ani a fost proiectat într-un copac, suferind vătămări corporale.

Victima a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportată la spital pentru îngrijiri și investigații medicale, aceasta decedând la unitatea medicală.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Citeste si:  Accident neobișnuit pe o stradă din Caransebeș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.