O fată de 13 și-a dat foc

O fată de 13 și-a dat foc! Azi-noapte, la ora 02.55, polițiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că o fată prezintă arsuri pe corp, la o locuință din oraș.„Din verificările efectuate la fața locului s-a stabilit că în jurul orei 02.45, o minoră de 13 ani, domiciliată în Oțelu Roșu, ar fi suferit arsuri la nivelul mâinilor, al picioarelor, pe față și abdomen, în timp ce se afla în garsoniera familiei.

Minora a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, fiind în stare de conștiență.

În interiorul locuinței unde se afla minora a fost găsită o sticlă de plastic, goală, având dopul deschis, care prezenta miros de substanță inflamabilă și o brichetă,  observându-se totodată, o urmă de ardere a materialului izolator aplicat pe perete, pe pervazul geamului din încăpere, iar ușa de acces era încuiată și geamul larg deschis.La momentul producerii evenimentului minora s-ar fi aflat singură în locuință, mama acesteia fiind plecată până la locuința bunicii” , a declarat pentru gugulanul.ro Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

După eveniment, minora s-ar fi deplasat la locuința unui vecin pentru a cere ajutor, acesta apelând SNUAU 112.

În acest caz au fost informați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, pentru efectuarea de verificări conform competenței instituționale.

Din verificările efectuate până în prezent nu există suspiciuni cu privire la faptul că minora ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Polițiștii continuă verificările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Foto: Arhiva

Citeste si:  Dacă îți lași inima în mâinile lui Dumnezeu, o va pune în pieptul cui o merită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.