Percheziții domiciliare la persoane bănuite de distribuirea de psihoactive

Percheziții domiciliare la persoane bănuite de distribuirea de psihoactive.

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Caraș-Severin, au efectuat 5 percheziții domiciliare, în municipiul Reșița, la persoane bănuite de operațiuni ilicite cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv. 6 persoane, bănuite de comiterea faptelor, vor fi conduse la audieri.

Din verificări a reieșit că, în cursul anului 2020, 6 persoane, 4 bărbați și 2 femei, s-ar fi ocupat cu distribuirea de etnobotanice către diferiți consumatori din Reșița.

Față de 4 dintre acestea, a fost dispusă măsura arestării preventive, pentru aceleași fapte, persoanele reluându-și activitatea infracțională după expirarea măsurii.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate diferite cantități de fragmente de natură vegetală, substanță sub forma de pulbere și doze pregătite pentru distribuție.

Substanțele psihoactive ar fi fost achiziționate din Timișoara, ulterior fiind prelucrate și vândute în doze de 0,5 grame, pentru sume cuprinse între 30 și 50 de lei pentru o doză.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiuni au participat polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin, a precizat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Citeste si:  Bătrân din Caransebeș, tâlhărit de 3 bărbați în gara Reșița Nord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *