Poliția Oțelu Roșu are un NOU comandant

Poliția Oțelu Roșu are un NOU comandant, în persoana comisarului Gheorghe Mâțu. Acesta a condus timp de 4 ani de zile Biroul Rutier Caransebeș, iar azi a fost împuternicit Șeful Poliției Oțelu Roșu.

  

Comisarul este unul dintre cei patru polițiști care au fost eroii weekendului, el împreună cu Flavius Costache într-o zi de vineri, la finalul activităților de serviciu, când au observat un bărbat de aproximativ 65 de ani căzut pe marginea părții carosabile, pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Caransebeș.

 

În momentul în care s-au apropiat de acesta, au observat că era conștient, cooperant, dar acuza dureri în zona pieptului, spunându-le celor doi că i s-a făcut rău pe stradă.

Aceștia au solicitat imediat un echipaj al Serviciului de Ambulanță care l-a preluat pe bărbat, transportându-l la spital, în acest moment fiind în afara oricărui pericol.

Mai tot timpul era văzut în teren, alături de camarazii săi de la rutieră. Sunt convins că băieții din cadrul Biroului Rutier Caransebeș vă vor simții lipsa!

 

Citeste si:  Inconștiență la volan! Depășire la limită, surprinsă de o cameră de bord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.