Lemn și pește confiscat!

Lemn și pește confiscat! ACȚIUNI PE LINIA PREVENIRII ȘI COMBATERII DELICTELOR SILVICE ȘI PISCICOLE

„În perioada 27-31.10.2021, polițiștii cărășeni au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale la regimul silvic și piscicol, în urma abaterilor constatate fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de peste 56.000 lei.

 

La acțiuni au participat polițiști de la Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice, polițiile municipale și orășenești și ingineri silvici din cadrul Gărzii Forestiere Timișoara.

În cele 5 zile au fost efectuate 37 de controale, fiind verificate peste 300 de mijloace de transport, 2 depozite de material lemnos, o instalație de debitare a materialului lemnos, precum și un fond forestier.

În urma verificărilor au fost aplicate 112 sancțiuni contravenționale, în valoare de 56.350 lei, dintre care 14 pentru încălcarea legislației în domeniul silvic.

Ca măsură complementară au fost confiscați aproape 48 de metri cubi de material lemnos, în valoare de peste 6.000 lei și peste 37 kilograme de pește de diferite specii.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliției Orașului Moldova Nouă au constatat 2 fapte penale privind încălcarea regimului piscicol, în total fiind constatate 5 infracțiuni.

Polițiștii continuă acțiunile și în perioada următoare”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Citeste si:  Inconștiență la volan! Depășire la limită, surprinsă de o cameră de bord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.