Primarul comunei Păltiniș: „Gazul e durerea cea mai mare!”

Primarul comunei Păltiniș: „Gazul e durerea cea mai mare!” Aflat la primul său mandat în fruntea administrației locale, primarul comunei Păltiniș, Ioan Popovici, își dorește să bifeze câteva proiecte importante pentru comunitate și chiar dacă mai apar obstacole, edilul caută portițe pentru a-și înfăptui obiectivele propuse.

Ca proiecte, pot să spun că am început extinderea canalizării pe raza comunei. Păltinișul ca sat are canalizare, dar nu-i totală, și totodată, faceam extindere și în restul satelor. Mai avem 4 sate, Cornuțel, Rugi, Delinești și Ohabița. Am obținut finanțare prin PNDL 2, am făcut actualizările prețurile pentru că au luat-o razna acum. Valoarea totală a proiectului este de 7,5 milioane de lei”, a declarat pentru Reper24 primarul Ioan Popovici.

Gazul e durerea cea mare!”

Cel mai așteptat proiect este cel privind racordarea comunei la rețeaua de gaze naturale, pentru locuitori materailizarea acestuia fiind o adevărată binecuvântare.

Gazul e durerea cea mai mare! Am făcut asociere cu comuna Brebu. Am obținut avizele de la Apele Române, Mediu și am început demersurile pentru traversarea căii ferate la Cornuțel, dar acolo ar fi o problemă cu CFR-ul. Avem și studiul de fezabilitate terminat, precum și studiile topografice și urmează să-l depunem, dacă va fi finanțare, când va fi.

Vreau acum să depun pe „Anghel Saligny”, pentru că mai avem niște străzi neasfaltate pe toată comuna. La Cornuțel ar fi 1,8 km, Delinești- 1km, Ohabița vreo 800 de metri, undeva la 6 km ar fi per total”, a mai declarat edilul comunei Păltiniș.

Citeste si:  VIDEO-Accident grav pe DN6! Trei persoane au murit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *