Urmărit național prins după ce a furat niște saci cu porumb

Urmărit național prins după ce a furat niște saci cu porumb. DEPISTAȚI DUPĂ CE AU ÎNCERCAT SĂ SUSTRAGĂ CEREALE DE PE CÂMP: UNUL DINTRE BĂNUIȚI ERA URMĂRIT NAȚIONAL

 

 

„Ieri, 31 octombrie, polițiști de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș au identificat pe o stradă din municipiu două persoane, un bărbat și o femeie, care transportau cu un autoturism trei saci încărcați cu cereale, sustrase de pe terenul unui bărbat din localitate.

 

Astfel, în după-amiaza zilei de ieri, în jurul orei 14.00, bărbatul de 32 de ani, din județul Alba, împreună cu femeia de 36 de ani, din Caransebeș, ar fi sustras cei trei saci de porumb dintr-un lan de porumb din apropierea municipiului, încărcându-i într-un autoturism.

 

Din verificări s-a stabilit că bărbatul de 32 de ani era urmărit la nivel național, pe numele acestuia fiind emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă de 9 luni închisoare cu executare pentru abandon de familie.

Bărbatul a fost depus la Penitenciarul Timișoara în vederea executării pedepsei.

De asemenea, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt, prejudiciul fiind recuperat și restituit persoanei vătămate”, declară purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

Citeste si:  44 de posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.