A vrut să prindă pește din subsolul unei clădiri dezafectate și era cât pe ci să moară!

A vrut să prindă pește din subsolul unei clădiri dezafectate și era cât pe ci să moară! Pompierii militari din Moldova Nouă, au intervenit  de urgență azi dimineață,  pentru scoaterea unui pescar din subsolul unei clădiri dezafectate. Pe surse am aflat că, bărbatul ar fi vrut să prindă peștișori din subsolul clădirii, cel mai probabil vroia să îi folosească drept momeală pentru pește răpitor.

„Intervenție de urgență a Secției de Pompierii Moldova Nouă, în urma unui apel 112 primit în jurul orei 07.00, pentru salvarea unui bărbat (vârstă aprox. 67 ani- pescar) căzut într-un subsol inundat al unei clădiri dezafectare din Moldova Nouă.. Persoana a fost extrasă și predată echipajului SAJ (conștient și cooperant)”, a declarat Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Semenic” Caraș-Severin.

Nu știm cum a ajuns ca în subsolul unei clădiri, fie ea și dezafectată, să existe pești. Cel mai probabil cineva a știut că subsolul este plin de apă și a hotărârea de a-l popula sau există vreo gaură în fundație care face legătura cu vreo apa.

Citeste si:  Un tânăr povestește cum salvamontiștii de pe Muntele Mic l-au salvat de pe drumul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *