Cea mai mare fabrică de vaccin Covid-19 din lume a luat foc (VIDEO)

Cea mai mare fabrică de vaccin Covid-19 din lume a luat foc. Până la cinci persoane și-au pierdut viața în incendiul din India, dar de la Serum Institute spun că producția de vaccinuri de la Oxford și Astrazeneca nu va fi afectată, informează presa internațională.

Serum Institute of India, considerat cel mai mare producător de vaccinuri din lume, a suferit joi un incendiu spectaculos care a lăsat cel puțin cinci morți, conform numărului preliminar de morți. În principiu, nu este de așteptat să afecteze producția de medicamente precum cea dezvoltată de Universitatea Oxford și farmaceutica AstraZeneca împotriva coronavirusului.

Fabrica este situată în orașul Pune și, potrivit surselor citate de NDTV, flăcările s-au răspândit într-o clădire în construcție. Autoritățile au deschis o căutare pentru a clarifica faptele și pentru a stabili dacă aceste lucrări sunt originea flăcărilor, care au fost stinse în trei ore, notează catalunyadiari.com

CEO-ul serului, Adar Poonawalla, a confirmat pe Twitter că „au existat decese”, așa că a dorit să transmită condoleanțele familiilor decedatului. Serviciile de urgență au localizat cel puțin cinci cadavre, în timp ce salvau încă câteva persoane care fuseseră prinse în clădire.


 
 

 

Citeste si:  Cei care vin din Germania nu mai intră în carantină-Lista țărilor din zona galbenă a fost actualizată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *