Inconștiență la volan! Depășire la limită, surprinsă de o cameră de bord

Inconștiență la volan! Depășire la limită, surprinsă de camera de bord a unui autoturism pe drumul care leagă Reșița de Oravița.


„Buna, numele meu este Radu , sunt din Cluj-Napoca.
Ieri, in data de 02 iulie, ma intorceam din concediu din Grecia, cu destinatia finala Cluj-Napoca.
La ora 11.25 pe drumul dintre Oravita spre Resita (inainte de loc. Giurgiova), un Wolswagen (Polo cred) albastru cu nr. CS-O7-DTN, a intrat intr-o depasire CRIMINALA, aproape sa intre frontal in mine. Am reusit sa franez si sa ies partial in decor, ca sa evit o ciocnire frontala. Va atasez filmuletul surprins cu camera de bord si niste print screen-uri pe care se pot vedea numarul de inmatriculare al autoturismului respectiv”, ne-a transmis Radu.

Radu, te felicităm! Te felicităm pentru că ai evitat o tragedie și ai condus preventiv
Update: Urmare a imaginilor apărute în spațiul public, prin postarea pe site-ul unei publicații din județul nostru a unei filmări în care conducătorul unui autoturism încalcă normele rutiere și pune în pericol grav alți participanți la trafic, purtătorul de cuvânt este împuternicit să declare următoarele:
Polițiștii rutieri s-au sesizat cu privire la imaginile din care rezultă încălcarea normelor rutiere și au identificat autovehiculul implicat, conducătorul acestuia urmând să fie invitat la sediul poliției și sancționat conform prevederilor legale.Poliția rutieră reamintește tuturor participanților la trafic că, în situația în care sunt martori la încălcarea normelor rutiere, pot transmite imagini sau înregistrări video relevante pe adresa de email „politiarutiera@cs.politiaromana.ro”, împreună cu datele de contact. Vă asigurăm că reacționăm operativ, că numai împreună putem să asigurăm un trafic rutier sigur și să prevenim accidentele de circulație.

 

Citeste si:  Panica in Ohaba. Localnicii s-au trezit cu zimbrii in gospodarii

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.